pumpkins

MIKSI MAATALOUS ON ARKANSASSA SUURI TAPAHTUMA: MAATALOUDEN TYÖLLISYYDEN TILASTOT?

Maatalousala voi olla tärkeä osa kasvavaa valtion taloutta. Maatalousala voi olla laaja termi, joka kattaa maataloustuotteiden, kuten viljelykasvien, metsätalouden, karjan ja kalastuksen, kokoamisen ja käsittelyn. Suoraan tai epäsuorasti maataloussektorin osuus valtion talouden kaikista työpaikoista ja arvosta on noin neljäsosa.

The Bureau of Economic Analysis (BEA) ilmoitti heinäkuussa 2016, että Arkansas ilmoitti osavaltion historian parhaimman BKT: n kasvun kyseisen vuoden puolikuun aikana. Laajennuksen tulokset liittyivät värikkääseen maatalousalaan, mukaan lukien kalastus, metsätalous ja metsästys. Kolmesta, 9 prosentin kasvusta maataloussektorin osuus oli 2,21 prosenttia. tämä viittaa siihen, että jos maatalousala suljetaan pois, valtion talouden kasvu olisi 1,69 prosenttia.

arvioitu maataloustuotanto

Vuonna 2012 USDA: n kansallinen maataloustilastopalvelu (NASS) esitti erilaisia ​​ennusteita, joiden ennustettu maataloustuotanto kasvoi vuonna 2012 huomattavasti edelliseen vuoteen (2011) verrattuna. esimerkiksi NASS ennusti maissituotannon kasvavan 51,7 prosentilla, kun taas riisin odotettiin onnistuvan 18 prosentin kasvulla. Riisi ja maissi ovat valtion tärkeimpiä viljelykasveja niiden tuotannosta saamien suurten tulojen vuoksi. ainoa sato, jonka ennustettiin kasvavan negatiivisesti, oli puuvilla (-6 prosenttia). maissin ja riisin tuotannon kasvu johtuu lisääntyneestä hehtaarisadosta ja siten korjatun hehtaarin lukumäärästä.

Usein muistetaan, että valtion eri osissa esiintyi kuivuutta tai Isaac-hurrikaani iski vuonna 2012.

Lyhyt yhteenveto Maatalouskomponenteista


Talous on ollut hienoinen kasvu vuodesta 1982. Maataloustuotannon ja jalostuksen laajuus pysyi ensimmäisen ja 1980-luvun puolivälin välillä melkein vuoteen 1987 saakka, jolloin näiden maiden kasvu alueista tuli merkittäviä. Myös valtion maatalouden bruttotuotanto ja jalostus kasvoivat 3,5 miljardista dollarista vuodesta 1982 8,6 miljardiin dollariin vuonna 1996.

Kasvituotanto voi olla tärkeä osa maatalousalaa, ja sen osuus on enimmäismäärä, sillä 45 prosenttia valtion maatalouden työllisyydestä ja 52 prosenttia hyödyllisestä lisäyksestä vuonna 1995 koko maataloustuotannolla.

Vuonna 1996 satojen myynti saavutti ennätykselliset 2,7 miljardia dollaria. Vuodesta 1986 myynnin dollariarvo on kasvanut varovasti. Tämä on yhdistetty moniin asioihin, mukaan lukien teknologinen kehitys, tuottojen parantuminen ja paremmat hallintokäytännöt.