agriculture

Maatalouden koko maailmanlaajuisesti

Riisin vienti

Riisiä vievät maat kärsivät myös monien tuonnista riippuvien maiden muuttuvasta politiikasta. esimerkiksi riisimarkkinoille monissa maissa liittyy usein suuria valtion toimia, mukaan lukien kaupan esteet ja tuki tuottajille.

Riisi ei ole ainoa sato, joka kärsii viennin vähenemisestä. Yhdysvallat on myös menettänyt markkinaosuutensa soijamarkkinoilla Latinalaisen Amerikan maihin, kuten Brasiliaan ja Argentiinaan. Soijapapujen vientiveron poistaminen Brasilian toimesta vuonna 1996 lisäsi myös tämän tuotteen vientiä. Yhdysvaltain puuvillalla on lisäksi samanlainen haaste maailmanlaajuisilla vientimarkkinoilla, kuten uudet kilpailijat, kuten Kiina.

Karjan vienti

Kotieläinten vienti on lisäksi altis vastaaville maailmanlaajuisille muutoksille. esimerkiksi valtion hallitseva karja on siipikarja. Elintarviketurvallisuuskiistat ovat vaikuttaneet kielteisesti karjan vientiin.

Maatalouden koko on huikea. Valtio ylpeilee yli 43 000 maatilalla, joiden pinta-ala on 13,7 miljoonaa hehtaaria. maatilan tyypillinen koko on 319 hehtaaria. Vuonna 2016 oli arvioitu, että noin 41 prosenttia daunfarm maasta oli maatiloja.

Samana vuonna maatalouden osuus valtion arvosta oli noin 17,1 prosenttia, mikä on arviolta 21,4 miljardia dollaria lisäarvoa. Arkansas on lisäksi jatkuvasti maan korkeimmalla kolmanneksella maatalouden suhteen ja sijoittuu 16. sijalle vuonna 2016. Arkansasilla oli vuonna 8,0 miljardia dollaria maatalouden käteistuloista.

Vuosi 2016 osoittautui useiden maataloushyödykkeiden kokoonpanon 25 parhaan valtion joukkoon. Osavaltio sijoittui viiden parhaan joukkoon riisin, broilerimassan, puuvillan ja kalkkunan tuotannossa.

Maataloudella ja maatalouteen liittyvällä toiminnalla on vakava vaikutus talouteen. Vuodesta 2015 lähtien tämä ala loi 264 215 työpaikkaa, mikä on 1 joka 6. osavaltiossa. maailmassa oli myös 12 788 miljoonan dollarin synnytystulot, jotka edustavat 17,6 prosenttia osavaltion tuloista.