carrot

Apurahat ja lainat

Maatalouslainojen ja -apurahojen myöntäminen maatalouteen liittyville kursseille opiskeleville opiskelijoille ovat erilaisia ​​valtion eri järjestöjen aloitteita maatalouden tuotannon vahvistamiseksi valtion sisällä. Talous on todella innostunut maataloudesta.

Maatilaluotto – Farm Credit

Maatilaluotto – Farm Credit osoitti enemmän humanitaarista kuin taloudellista elettä, Farm Credit teki yhteistyötä maatalousosaston kanssa Heroesin kotimaaksi kutsutun projektin aikana tarjotakseen 1000 dollarin akateemisen stipendin armeijan palvelemiseen henkilöstö, sotilasveteranit ja heidän puolisonsa tai lapset, jotka haluavat harjoittaa maatalouteen liittyvää maatalouteen liittyvää tutkintoa.

”Olemme ylpeitä yhteistyöstä Farm Creditin kanssa tarjotaksemme akateemisia apurahoja pojille, naisille ja heidän perheilleen, jotka ovat palvelleet maamme armeijassa. on kunnia antaa nämä apurahat siitä, kuinka kiittää heitä palveluksestaan ​​maallemme. ”

Lähde: Farm Credit Midsouth

Apurahahakemus suljettiin 17. elokuuta 2018, ja siten stipendin saajien valintaa tuetaan muun muassa yhteisön osallistumisella, akateemisilla saavutuksilla, koulun ulkopuolisilla aktiviteeteilla, perheolosuhteilla ja taloudellisilla tarpeilla. / p>

Aiemmin vastaava Homegrown by Heroes

Aiemmin vastaava Homegrown by Heroes -ohjelma on auttanut maanviljelijöitä veteraaneja houkuttelemaan ostajia maataloustuotteilleen merkitsemällä heidät veteraanien tuottamiksi. Yhteistyö AAD: n kanssa tuo kuitenkin enemmän huomiota ohjelmaan. AAD: lla on merkittävä rooli tapahtumassa ja maatalousalaa koskevien ohjelmien ja politiikkojen toteuttamisessa auttaakseen viljelijöitä ja maanviljelijöitä ylläpitämään kilpailukykyään kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla.

Viljelijöiden lainaohjelma

Viljelijöiden lainaohjelma – Valtion aloittavat maanviljelijät voivat hyödyntää tämän lainan tarjoamia mahdollisuuksia kerätä maatalousomaisuutta, kuten maata, laitteita, rakennuksia ja jalostuskantaa alennetulla korolla.

”Ensimmäisen kerran viljelijällä” tarkoitetaan henkilöä, jolla ei ole milloinkaan ollut välitöntä tai välillistä kiinnostusta merkittävään viljelymaahan tai osallistunut tällaisiin toimiin.