Vaalien ykkössija ratkaisee Suomen suunnan

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kimmo Tiilikainen Keskustan eduskuntavaalitapahtumissa Parikkalassa ja Imatralla 11.4.2015

 

Kokoomus ja SDP ovat eduskunnan puhemiestä myöten antaneet ymmärtää, että Suomen tulevaisuuden suunnan ja seuraavan hallituspohjan ratkaisee se, mikä puolue tulee eduskuntavaaleissa kakkoseksi.

Tähän lankaan ei pidä mennä. Nämä laskelmoidut puheet ovat tappiota pelkäävien päähallituspuolueiden viimeinen yritys kääntää ihmisten huomio pois siitä, mistä vaaleissa on kyse.

Vaaleissa jokainen suomalainen ottaa kantaa siihen, jatkuuko vai muuttuuko meno Suomessa.  Kokoomus ja SDP ovat nykyhallituksessa näyttönsä antaneet. Suomi ansaitsee parempaa. Siksi vaalien pääkysymys on se, mikä puolue on ykkönen.

Jos haluaa muutosta ja Sipilän pääministeriksi, silloin on äänestettävä suoraan eikä mutkan kautta. Mitä vahvempi seuraavan pääministeripuolueen valtakirja on, sitä nopeammin Suomen suunta voidaan muuttaa.

Hallituspohja ei ratkea vielä vaali-iltana. Vaalien jälkeen edessä on iso ja pitkä urakka Suomen kuntoon laittamiseksi työllä, yrittäjyydellä ja huolenpidolla. Siksi hallituspohjan ratkaisee se, mitkä puolueet ymmärtävät Suomen tarvitseman muutoksen suuruuden ja pystyvät luottamukselliseen yhteistyöhön.

Jaa juttu SoMessa: