Tiilikainen: Stubb lähtenyt leimaamisen tielle

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kimmo Tiilikainen kirjoittaa kolmossivun kolumnissaan Keskustan pää-äänenkannattajassa Suomenmaassa tänään tiistaina, että pääministeri Alexander Stubb on lähtenyt leimaamisen tielle. Lisäksi hän henkilökohtaisilla Nato-puheillaan aiheuttaa sekaannusta Suomen linjasta.

- Kumpikaan ei ole Suomen edun mukaista. Pääministerin tulisi rakentaa yhteisymmärrystä, Tiilikainen kirjoittaa.

Tiilikaisen mukaan Suomen suurimmat uhat eivät tule ulkoa, vaan ne ovat talouden huono kehitys ja paheneva työttömyys kaikkine seurauksineen.

- Suomi on menettänyt jo neljä vuotta. Uudistukset ovat jääneet päätöksenteon ja toteutuksen väliselle harmaalle vyöhykkeelle eikä maalla tosiasiallisesti ole ollut toimintakykyistä hallitusta, Tiilikainen kirjoittaa.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja toteaa, että eduskuntavaalien jälkeen on päästävä liikkeelle heti, ovatpa hallituksessa ketkä tahansa. Tiilikaisen mukaan uudistuksista voidaan sopia, jos yhteiskunnassa on luottamusta.

- Ratkaisevaa tulevaisuuden kannalta on, että työllisyys saadaan nopeasti paranemaan, Tiilikainen kirjoittaa. Hänen mukaansa Suomen tulisi tavoitella EU-komission investointipaketista työllistävää luonnonvara- ja biotaloutta sekä siihen liittyviä liikenne- ja tietoliikenneyhteyksiä koko maassa edistäviä hankkeita.

 

 

Jaa juttu SoMessa: